• Welcome to Sevpe | Εγκυκλοπαίδεια λογισμικού.
 

Registration Agreement

Στο πλαίσιο των όρων που αποδέχεστε σε αυτό το φόρουμ. Δεν μπορείτε να στέλνετε μηνύματα που είναι σεξουαλικά, ψευδή, παραπλανητικά, παράνομα, προσβλητικά, που παραβιάζουν τα προσωπικά δικαιώματα απορρήτου και είναι αντίθετα με το διεθνές δίκαιο και τους νόμους της Δημοκρατίας της Τουρκίας. Εκτός αυτού, αρχείο με πνευματικά δικαιώματα κ.λπ. Μπορεί επίσης να μην μοιράζεστε υλικό. Ανεπιθύμητα μηνύματα, πλημμύρες, διαφημίσεις, αλυσιδωτές επιστολές, ομαδικό μάρκετινγκ και παρενόχληση απαγορεύονται αυστηρά.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι αδύνατο για τον ιδιοκτήτη ή τους διαχειριστές αυτού του φόρουμ να ελέγξουν και να επιβεβαιώσουν την εγκυρότητα του περιεχομένου που υποβάλλεται. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι; δεν μπορούμε να δούμε κάθε μήνυμα που αποστέλλεται άμεσα και το περιεχόμενο των μηνυμάτων δεν είναι δική μας ευθύνη. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οποιαδήποτε από τις κοινοποιημένες/δεδομένες πληροφορίες είναι χρήσιμη ή συμπληρωματική. Τα αναρτημένα μηνύματα εκφράζουν μόνο τις απόψεις του συγγραφέα. όχι τις απόψεις του φόρουμ, της ομάδας του φόρουμ, των συνεργατών της ή του ιδιοκτήτη του φόρουμ. Εάν πιστεύετε ότι ένα αναρτημένο μήνυμα είναι απαράδεκτο, αναφέρετε το αμέσως σε έναν διαχειριστή ή συντονιστή. Οι κάτοχοι του φόρουμ και η ομάδα του φόρουμ έχουν το δικαίωμα να λάβουν απόφαση εντός εύλογου χρονικού πλαισίου για την κατάργηση περιεχομένου που θεωρείται απαράδεκτο. Λάβετε υπόψη ότι καθώς πρόκειται για μια εντελώς μη αυτόματη διαδικασία, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η άμεση αφαίρεση ή μερική επεξεργασία των μηνυμάτων. Ισχύει επίσης για τις πληροφορίες προφίλ του μέλους.

Το κόμμα σας θα θεωρηθεί υπεύθυνο για τα μηνύματα που έχετε γράψει. Επιπλέον, συμφωνείτε να μην βλάψετε αυτό το φόρουμ, άλλους ιστότοπους που συνδέονται με το φόρουμ, την ομάδα του φόρουμ και τους συνεργάτες του και να το προστατεύσετε από οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει. Οι ιδιοκτήτες αυτού του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα να αποκαλύψουν την ταυτότητά σας (επιπλέον, οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που συλλέγεται για εσάς κατά τη χρήση αυτής της υπηρεσίας) εάν λάβουν επίσημη καταγγελία ή νομική ενέργεια για μια κατάσταση που προκαλείται από τη χρήση του φόρουμ από εσάς.

Κατά την εγγραφή, σας δίνεται η ελευθερία να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη. Η συμβουλή μας είναι ότι το όνομά σας είναι μοναδικό για εσάς και δεοντολογικά κατάλληλο. Συμφωνείτε να μην δώσετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού χρήστη που πρόκειται να εγγραφείτε σε κανέναν, με εξαίρεση έναν διαχειριστή, για λόγους ασφαλείας και επαλήθευσης όταν είναι απαραίτητο. Ωστόσο, συμφωνείτε επίσης να ΜΗΝ χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ τον λογαριασμό άλλου χρήστη. Για την ασφάλεια του λογαριασμού σας, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε σύνθετους και μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης.

Αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε με τον κωδικό πρόσβασής σας, θα έχετε τη δυνατότητα να εισάγετε αναλυτικά τα στοιχεία σας. Είναι δική σας ευθύνη να παρέχετε ακριβείς και συνεπείς πληροφορίες. Εάν οι διαχειριστές του φόρουμ εντοπίσουν ασυνέπεια ή ανήθικη κατάσταση στις πληροφορίες που παρέχετε, μπορούν να επεξεργαστούν τις πληροφορίες σας για να τις διορθώσουν, με ή χωρίς προειδοποίηση. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να ισχύουν ορισμένες κυρώσεις.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η διεύθυνση IP σας καταγράφεται με κάθε μήνυμα που στέλνετε. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εάν πρέπει να αποκλείσετε την πρόσβαση στο φόρουμ ή να επικοινωνήσετε με τον πάροχο σύνδεσης στο Διαδίκτυο (ISP). Αυτό μπορεί να συμβεί εάν παραβιάσετε ένα ουσιαστικό μέρος αυτής της συμφωνίας.

Σημείωση: Το λογισμικό του φόρουμ αποθηκεύει ένα έγγραφο κειμένου που ονομάζεται cookie στην κρυφή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας που περιέχει μικρές πληροφορίες για εσάς, όπως το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ για την είσοδό σας και την ασφαλή έξοδο σας από το φόρουμ. Το λογισμικό δεν λαμβάνει δεδομένα από τον υπολογιστή σας σε άλλη μορφή εκτός από αυτές τις πληροφορίες και δεν στέλνει δεδομένα στον υπολογιστή σας.