Παρακολούθηση μαθημάτων ανάπτυξης λογισμικού

Ξεκίνηε από Sevpe, Μαρ 01, 2023, 08:57 ΜΜ

« προηγούενο - επόμενο »

Sevpe

Εάν θέλετε να γίνετε προγραμματιστής λογισμικού, πρέπει να παρακολουθήσετε ένα μάθημα που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις γνώσεις που χρειάζεστε. Ευτυχώς, ο κλάδος των υπολογιστών και της τεχνολογίας αναπτύσσεται και υπάρχει ένας αριθμός μαθημάτων που είναι διαθέσιμα. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επαγγελματίας, υπάρχει ένα μάθημα που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε. Η παρακολούθηση ενός μαθήματος ανάπτυξης λογισμικού θα σας βοηθήσει επίσης να μάθετε πώς να δημιουργείτε αξιόπιστο και αποτελεσματικό λογισμικό.

Για παράδειγμα, οι μαθητές σε ένα μάθημα πλαισίων εφαρμογών Ιστού θα μάθουν πώς να δημιουργούν επεκτάσιμες και διατηρούμενες εφαρμογές Ιστού. Θα μάθουν επίσης πώς να χρησιμοποιούν σχέδια σχεδίασης για να το πετύχουν αυτό. Επιπλέον, θα μάθουν επίσης πώς να γράφουν εφαρμογές για σύγχρονες φορητές συσκευές. Αυτά τα μαθήματα θα σας διδάξουν να χρησιμοποιείτε τεχνολογίες όπως HTML, CSS και CSS3 και θα σας δείξουν πώς να εφαρμόσετε αυτές τις έννοιες στα δικά σας έργα.

Οι φοιτητές σε αυτό το μάθημα θα μελετήσουν τις βασικές αρχές του προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων των εννοιών των δομών δεδομένων, των μεταβλητών, των εκφράσεων, της λογικής boole και των διεπαφών. Χρησιμοποιώντας αυτές τις έννοιες, θα εξερευνήσουν τον τρόπο κατασκευής και δοκιμής αλγορίθμων.

Ομοίως, οι μαθητές θα μάθουν επίσης πώς να εφαρμόζουν τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης. Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να προοδεύει, αυτές οι μέθοδοι θα είναι όλο και πιο χρήσιμες. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα διδαχτείτε πώς να προσδιορίζετε και να αξιολογείτε τις ανταλλαγές διαφόρων τεχνικών και πώς να επιλέγετε τη σωστή μέθοδο.

Για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να επιδείξετε ισχυρή εργασιακή ηθική. Θα πρέπει επίσης να δείξετε ότι μπορείτε να λειτουργήσετε καλά σε ένα ομαδικό περιβάλλον. Επιπλέον, θα χρειαστεί να δείξετε ότι μπορείτε να εργαστείτε ανεξάρτητα και ότι είστε σε θέση να κάνετε αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας και άλλων πόρων.

Για το προχωρημένο μάθημα Μηχανικής Λογισμικού, θα χρειαστεί να συναντηθείτε με έναν μέντορα της σχολής σε εβδομαδιαία βάση. Θα χρειαστεί επίσης να ολοκληρώσετε 45 ώρες εργασίας ανά πίστωση. Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα προς μια καριέρα στην ανάπτυξη λογισμικού. Ανάλογα με τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντά σας, μπορεί να θέλετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας επιδιώκοντας συγκέντρωση στην ειδικότητά σας.

Το μάθημα χωρίζεται σε πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων όπως ο σχεδιασμός συστημάτων, η αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή και η μηχανική λογισμικού. Κάθε μέρος του μαθήματος εστιάζει σε μια διαφορετική πτυχή της μηχανικής λογισμικού. Μερικά από αυτά τα θέματα περιλαμβάνουν συστήματα βάσεων δεδομένων, εμπειρία χρήστη και ασφάλεια.

Εκτός από το υλικό του μαθήματος, θα πρέπει να προετοιμάσετε ένα τελικό τεχνούργημα, όπως ένα σχέδιο λογισμικού, ένα πρωτότυπο ή έναν κώδικα. Θα χρειαστεί να λάβετε σχόλια για την εργασία σας και να αναπτύξετε ένα σχέδιο για μελλοντική βελτίωση. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία εργαλείων, όπως ένα πακέτο λογισμικού διαχείρισης έργου, μια γλώσσα προγραμματισμού και ένα εργαλείο δοκιμών. Μέχρι να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα, θα είστε προγραμματιστής λογισμικού που είναι γνώστης του σχεδιασμού και της κατασκευής εφαρμογών.